Не містить: глютен, лактозу, казеїн, сою, цукор, дріжджі, ГМО.
Коричневий нечищений рис – рекордсмен серед дієтичних продуктів. Амінокислоти, що містяться в ньому, сприяють розщепленню жирів і зниженню холестерину в крові. Страви з коричневого рису легко засвоюються, що дає організму швидку енергію та відчуття насичення. Дієтологи рекомендують включати коричневий рис у щоденний раціон для підтримки здоров'я та хороших форм.
Борошно з коричневого рису - це чудовий інгредієнт для випічки при безглютеновій та безказеїновій дієті. З нею можна пекти хліб, оладки, тортики та пиріжки. Ви можете сміливо замінювати в рецептурі рисове пшеничне борошно, таким чином, зробивши своє харчування більш здоровим.
Як приготувати смачний та корисний хліб без глютену та казеїну читайте тут:
Як краще зберігати хліб
Зазвичай я відразу розрізаю остиглий хліб на скибці — шматочки потрібного розміру, герметично запаковую (можна просто акуратно скласти їх у кілька щільно закритих поліетиленових пакетів для заморозки продуктів) і поміщаю частину в холодильник (на поточні витрати), а решту — в морозилку (про запас ). Перед подачею можна розігріти у тостері. Потрібно всього кілька хвилин.
Склад: борошно коричневого рису.
Харчова (поживна) цінність на 100 г продукту: білки – 7,9 г; вуглеводи – 77,2 г; жири – 2,9 г.
Енергетична цінність: 370 Ккал.
---
Не содержит: глютен, лактозу, казеин, сою, сахар, дрожжи, ГМО.
Коричневый нечищеный рис – рекордсмен среди диетических продуктов. Содержащиеся в нем аминокислоты способствуют расщеплению жиров и снижению холестерина в крови. Блюда из коричневого риса легко усваиваются, что дает организму быструю энергию и чувство насыщения. Диетологи рекомендуют включать коричневый рис в ежедневный рацион для поддержания здоровья и хороших форм.
Мука из коричневого риса – это превосходный ингредиент для выпечки при безглютеновой и безказеиновой диете. С ней можно печь хлеб, оладьи, тортики и пирожки. Вы можете смело заменять в рецептуре пшеничную муку рисовой, таким образом, сделав свое питание более здоровым.
Как приготовить вкусный и полезный хлеб без глютена и казеина читайте здесь:
Как лучше хранить хлеб
Обычно я сразу разрезаю остывший хлеб на ломти — кусочки нужного размера, герметично запаковываю (можно просто аккуратно сложить их в несколько плотно закрытых полиэтиленовых пакетов для заморозки продуктов) и помещаю часть в холодильник (на текущие расходы), а остальное — в морозилку (про запас). Перед подачей можно разогреть в тостере. Потребуется всего пара минут.
Состав: мука коричневого риса.
Пищевая ценность на 100 г продукта: белки – 7,9 г; углеводы – 77,2 г; жиры – 2,9 г.
Энергетическая ценность: 370 Ккал.
Очень хороший магазин!
ЯнаВсегда выбираю именно этот магазин.
Сервис на высоте!
АлексейЧувствуеться забота о клиенте. Получаю товар всегда в оговоренное время!
Алёна