(096) 789 04 56
Контактні телефони: Графік роботи:
  • Будні:с 10:00 до 19:00
  • Субота:с 10:00 до 14:00
  • Неділя:Вихідний
X
  • Згідно вашого місцезнаходження, ваша мова за замовчуванням: Українська
0 00 грн
кращі продажі Каталог

Борошно універсальне Mix it!

Dr. Schar 1 кг Италия
Ціна:
348.00 грн

Зустрічайте безглютенову новинку в Україні, тепер у новинки нова вага, а також нова покращена рецептура, всім відомої улюбленої муки без гютена від Dr.Schar - MIX IT.

Універсальне борошно без глютена від кращого європейського виробника безглютенової продукції Mix IT - чудова заміна пшеничного борошна, що містить клейковину. З цією сумішшю Ви зможете приготувати хліб, пиріжки, млинці, печиво - все що забажаєте. Спеціальна збалансована формула забезпечує в'язкість та пружну текстуру тесту. Готова випічка виходить із золотистою скоринкою, не кришиться.

Рецепт хліба:

Інгредієнти: 500 (г) муки MIX IT, 25 (г) свіжих дріжджів, 350 (мл) теплої води, 50 (г) оливкової олії, 5 (г) кухонної солі. Підготовка: Налийте воду, сіль і масло|мастило| в миску і додайте|добавляйте| муку|борошно|, а потім дріжджі. Замісити можна коротше, щоб вийшло тісто однорідне, дайте йому піднятися протягом 20 хвилин. Потім знову замісити тісто вручну та сформуйте кулю. Якщо тісто трохи прилипає, посипте стіл невеликою кількістю борошна Mix It. Надати форму буханця і викласти на лист, вистелений папером для випічки, накрити тканиною і залишити на 30 хвилин. Розігрійте духовку до 180°C при установці вентилятора (верхня/нижня температура 190°C) і поставте невелику форму для випічки або деко на підлогу духовки (він повинен нагріватися разом із духовкою). Після того, як хліб піднявся, обережно змастіть невеликою кількістю води та поставте в духовку. У підігріте лист налийте 100 мл води і закрийте дверцята духовки. Випікайте хліб від 40 до 50 хвилин, залежно від того, чи ви хочете більш темного кольору. Вийняти з духовки та дати охолонути на решітці.

Рецепт Міні-піци без глютену:

Для тіста: 300(г) MIX IT, 10(г) сухих дріжджів, 8(г) кухонної солі, 310(г) води, 20(г) оливкової олії.

Для начинки: 100 (г) томатного пюре, 1 щіпка кухонної солі, 1 жменю томатів чері, 3-4 артишоки консервовані, 5-6 оливок без кісточок, 100 (г) сиру Моцарелла, 1 жменю листя базиліку.

Підготовка:

Для тіста: У миску насипте борошно. Додайте дріжджі та сіль. Влийте воду та оливкову олію. Місити 5 хвилин|мінути| до однорідної маси. Накрийте кухонним рушником та відкладіть. Підніміть тісто, доки воно не збільшиться вдвічі. Нагрійте духовку до 230°C конвекцією або до 240°C верхнього/нижнього тепла. Розділити тісто на 24 шматки рівного розміру на присипаній борошном поверхні. Викладіть тісто на деко від центру до країв, щоб утворилися округлі скориночки. Дайте їм піднятися ще 15 хвилин.

Для начинки Намажте томатну м'якоть. Приправити сіллю. Додайте вибрану начинку. Випікайте піцу прим. 12 хв. Перед подачею додайте листя базиліка.

Не містить: глютен, пшеницю, лактозу, молоко, яйця, сою, цукор, консерванти. Без ГМО.

Склад: кукурудзяний крохмаль, рисове борошно, борошно сорго, рисовий крохмаль, декстроза, рослинне волокно (псилліум), гороховий білок, загусники: гідроксипропілметилцелюлоза; сіль. Може містити сліди сої.

Харчова цінність на 100 г продукту: білки – 3,5 г, вуглеводи – 82,0 г; жири – 0,9 г.
Енергетична цінність: 351Ккал.

---

Встречайте безглютеновую новинку в Украине, теперь у новинки новый вес, а также новая улучшенная рецептура, всем известной любимой муки без гютена от Dr.Schar - MIX IT.

Универсальная мука без глютена от лучшего европейского производителя безглютеновой продукции Mix IT - отличная замена пшеничной муки, содержащей клейковину. С этой смесью Вы сможете приготовить хлеб, пирожки, блинчики, печенье, - все что пожелаете. Специальная сбалансированная формула обеспечивает вязкость и упругую текстуру теста. Готовая выпечка получается с золотистой корочкой, не крошится.

Рецепт хлеба:

Ингредиенты: 500 (г) муки MIX IT, 25 (г) свежих дрожжей, 350 (мл) теплой воды, 50 (г) оливкового масла, 5 (г) поваренной соли. Подготовка: Налейте воду, соль и масло в миску и добавьте муку, а затем дрожжи. Замесить можно короче, чтобы получилось однородное тесто, дайте ему подняться в течение 20 минут. Затем снова замесить тесто вручную и сформируйте шар. Если тесто слегка прилипает, посыпьте стол небольшим количеством муки Mix It. Придать форму буханки и выложить на противень, устланный бумагой для выпечки, накрыть тканью и оставить на 30 минут. Разогрейте духовку до 180 ° C при установке вентилятора (верхняя / нижняя температура 190 ° C) и поставьте небольшую форму для выпечки или противень на пол духовки (он должен нагреваться вместе с духовкой). После того, как хлеб поднялся, осторожно смажьте небольшим количеством воды и поставьте в духовку. В подогретый противень налейте 100 мл воды и закройте дверцу духовки. Выпекайте хлеб от 40 до 50 минут, в зависимости от того, хотите ли вы более темного цвета. Вынуть из духовки и дать остыть на решетке.

Рецепт Мини-пиццы без глютена:

Для теста: 300 (г) MIX IT, 10 (г) сухих дрожжей, 8 (г) поваренной соли, 310 (г) воды, 20 (г) оливкового масла.

Для начинки: 100 (г) томатного пюре, 1 щепотка поваренной соли, 1 горсть томатов черри, 3-4 артишоки консервированные, 5-6 оливок без косточек, 100 (г) сыра Моцарелла, 1 горсть листьев базилика.

Подготовка:

Для теста: В миску насыпьте муку. Добавьте дрожжи и соль. Влейте воду и оливковое масло. Месить 5 минут до однородной массы. Накройте кухонным полотенцем и отложите. Поднимите тесто, пока оно не увеличится вдвое. Нагрейте духовку до 230 ° C конвекцией или до 240 ° C верхнего / нижнего тепла. Розделить тесто на 24 куска равного размера на присыпанной мукой поверхности. Выложите тесто на противне от центра к краям, чтобы образовались округлые корочки. Дайте им подняться еще 15 минут.

Для начинки: Намажьте томатную мякоть. Приправить солью. Добавьте выбранную начинку. Выпекайте пиццу прим. 12 мин. Перед подачей добавьте листья базилика.

Не содержит: глютен, пшеницу, лактозу, молоко, яйца, сою, сахар, консерванты. Без ГМО.

Состав: кукурузный крахмал , рисовая мука , мука сорго , рисовый крахмал , декстроза , растительное волокно (псиллиум) , гороховый белок , загустители: гидроксипропилметилцеллюлоза ; соль . Может содержать следы сои.

Пищевая ценность на 100 г продукта: белки – 3,5 г, углеводы – 82,0 г; жиры – 0,9 г.
Энергетическая ценность: 351 Ккал.

ми хочемо бути кращими

напишіть нам нам

Яна

Очень хороший магазин!

Алексей

Всегда выбираю именно этот магазин.

Сервис на высоте!

Алёна

Чувствуеться забота о клиенте. Получаю товар всегда в оговоренное время!

0 грн

Цей сайт використовує cookies. Ви можете змінити налаштування cookies у своєму браузері. Дізнатись більше .

instagram facebook